تماس با ما گالری تصاویر خدمات خانه
دکتر شهاب خسروی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

جراحی سینه

 

 

جراحی کوچک کردن سینه

 

عمل کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهنده

 

در جراحی کوچک کردن سینه که شامل سینه بسیار بزرگ می باشد به دلیل عوارض زیر انجام می شود.

 

، درد شانه، درد گردن و پشت گوشه گیری شدید به علت بزرگی سینه ایجاد مشکل در خوابیدن استریاهای روی سینه عفونت مکرر زیر سینه ها همچنین ، موارد کاربرد فرعی عمل جراحی سینه شامل محدودیت فعالیت ورزشی، تنگی نفس ضمن فعالیت، اشکال در یافتن لباس مناسب و ایجاد شیار و لک روی شانه ها می باشد.

 

این نوع بزرگی که در نوجوانی رخ می دهد، معمولا همراه با چاقی نیست و علت آن، حساس بودن بافت سینه به هورمون های جنسی است. بزرگی سینه باعث خجالت، گوشه گیری و کاهش فعالیت های اجتماعی ورزشی نوجوان می شود.

 

 سینه های بزرگ علاوه بر چهره نازیبا و به هم ریختن تناسب اندام؛ مشکلات طبی بی شماری را ایجاد می کند. بر اساس حجم سینه ها ؛سن بیمار و درخواست وی در داشتن حجم مشخص از سینه؛ تکنیک های مختلفی برای جراحی سینه  مطرح شده است.

 

در سینه های متوسط  از روش فلپ فوقانی با ایجاد یک برش دور هاله و یک برش عمودی زیر سینه عمل جراحی سینه انجام شده و سینه ظاهری گرد؛ زیبا و با کاهش حجم نسبی پیدا می کند. کم بودن خطوط برش و شکل گردتر و زیباتر از مزایای این تکنیک است.

 

بیمارانی که بزرگی شدید و افتادگی سینه دارند بهتر است جراحی سینه به روش فلپ تحتانی عمل شوند. برش  این عمل به صورت تی برعکس است. تغییر شکل و کاهش حجم قابل توجه پستان ها از مزایای این تکنیک است در ضمن در این روش بافت سینه نیز برداشته می شود و جراح به لیفت سینه اکتفا نمی کند

 

به طور کلی، در افرادی که با شکایت بزرگی سینه مراجعه می کنند، تنها درمان مؤثر و بهترین درمان استفاده از جراحی است و روش های درمانی دارویی یا مؤثر نبوده یا به علت ایجاد عوارض مختلف  توصیه نمی شوند. برای عمل کوچک کردن سینه از برش های متعدد و متفاوتی استفاده می شود که هر چقدر مقدار بزرگی بیش تر باشد، باید برش وسیع تری هم داده شود.

 

در مورد لیفت سینه با نخ های لیفت نیز باید گفت روش قطعی نیست و پس از مدت کوتاهی سینه ها به حالت اولیه باز می گردند

 

بزرگ کردن سینه های کوچک

 

اگر شما از اندازه ی سینه خود ناراضی می باشید افزایش حجم سینه ها توسط جراحی Breast Augmentation یکی از روش های درمان می باشد . این روش می تواند

 

- سینه های شما را پرتر و برحسته تر کند

 

- بین دو سینه تقارن ایجاد کند

 

- اعتماد به نفس و ظاهر شما را بهبود بخشد

 

نام دیگر این روش جراحی Augmentation Mammoplasty یا همان بازسازی سینه از طریق افزایش حجم آن می باشد و در این جراحی سینه از پروتز سینه جهت ایجاد یک سینه بزرگ تر و پرتر و یا جای گزینی حجمی از سینه که در حین حاملگی یا کاهش وزن از بین رفته استفاده می گردد . از پروتز جهت بازسازی سینه که در حین سرطان و یا ضربه از بین رفته هم استفاده می گردد .

 

 

روش افزایش حجم سینه ها یا Breast Augmentation برای بازسازی سینه هائی که افتادگی شدید دارند مناسب نمی باشد و اگر شما بخواهید که هم زمان سینه های شما بزرگ تر به نظر برسد و در سطح بالا تری قرار گیرد باید از جراحی لیفت سینه Breast Lift ( بالا بردن سینه ) و گذاشتن هم زمان پروتز سینه استفاده نمائید .

 

پروتز سینه

 

در میان اعمال جراحی سینه عمل (پروتز سینه) از جمله موفق ترین جراحی هاست که تاثیر زیادی در بهبود اعتماد به نفس در روابط خانوادگی و اجتماعی فرد دارد.

 

آیا دختران جوان قبل از بارداری و شیردهی می توانند پروتز سینه انجام دهند؟

بله می توانند، همانطور که در تصویر پایین صفحه می بینید پروتز در زیر عضله سینه قرار می گیرد و مشکلی برای ساختار شیردهی ایجاد نمی کند.

جنس پروتز سینه از چیست؟

 

اگر چه لایه خارجی تمام پروتزها از سیلیکون ساخته شده است ولی داخل آن می تواند از مواد مختلفی مثل آب نمک و یا ژل سیلیکون خالص پر شده باشد. اگرچه سابق بر این اغلب پروتزها پر شده از آب و نمک یا ژل سیلیکون ساده بوده، ولی امروزه در اغلب پروتزهایی که مورد استفاده قرار می گیرند (بخصوص در انواع قطره اشکی) از ژل سیلیکون منسجم استفاده می شود.

 

انواع جدیدتری از پروتزها نیز وجود دارند که پروتزهای تری لوسنت (روغن سویا) و ئیدروژنی از آن نوع اند که با توجه به اشکالات احتمالی مصرف آن ها، هنوز به صورت گسترده مورد استفاده قرار نمی گیرند. در مجموع می توان گفت با توجه به سابقه ۳۵ ساله استفاده از پروتزهای سینه با جنس سیلیکون، اغلب جراحان تمایل بیش تری برای استفاده از این نوع پروتزها دارند.

 

 

آیا پروتزهای سینه باعث ایجاد سرطان می شوند؟

 

پاسخ این سؤال در یک کلام این است: خیر. تاکنون هیچ گزارش جامعی که نشان دهد این پروتز های سیلیکونی باعث ایجاد سرطان می شوند، منتشر نشده است. تنها گزارشات بسیار محدودی که در خصوص مضرات پروتز سینه منتشر شده اند، مربوط به همراهی استفاده از پروتزها و بروز یک بیماری ایمنی وابسته به سیلیکون است که آن نیز مورد تائید قرار نگرفته است. بنابراین می توان گفت که درمجموع، بکارگیری پروتز سینه  برای اعمال جراحی زیبایی سینه  و یا جایگزینی سینه، عملی ایمن و کم خطر است.

 

نکته قابل توجه این است که مواد تشکیل دهنده ی سیلیکون طبیعی است و در طبیعت یافت می شود و از لحاظ ساختار مشکلی با بافت طبیعی بدن ندارد.

 

 

جراحی سینه با پروتز در چه مواردی کاربرد دارد؟

 افزایش اندازه در کسانی که بافت سینه در آن ها رشد نکرده است یا به دنبال کاهش وزن شدید یا شیردهی تحلیل یافته است.

 بهبود افتادگی خفیف سینه یا کمک به ترمیم افتادگی های متوسط یا شدید سینه ضمن عمل لیفت

  بهبود عدم تقارن های مادر زادی سینه

 ترمیم محل سینه به دنبال برداشته شدن به علت سرطان

کمک به ایجاد تناسب با عرض قفسه ی سینه

 

 ماستوپگسی یا لیفت سینه

 

ماستوپگسی یک عمل جراحی سینه برای درست کردن سایز؛ شکل و بالا بردن سینه روی قفسه سینه در زنانی است که حجم سینه نرمال دارند .در این عمل پوست و بافت اضافی سینه برداشته شده و بافت ؛ ارئول و نوک سینه به محل بالاتر منتقل می شود. عمل جراحی لیفت سینه علت پزشکی ندارد و شخص به علت فعالیت فیزیکی و یا زیبایی متقاضی این عمل می باشد به جز مواردی که این افتادگی سینه باعث بروز حساسیت و قارچ های پوستی در زیر سینه می شود.

 

ژنیکوماستی

 

ژنیکوماستی به معنی بزرگ شدن سینه در مردان می باشد و این جراحی از اعمال جراحی سینه مردان می باشد.

 

بر هم خوردن تعادل هورمون های مردانه و زنانه زمینه ساز ایجاد ژنیکوماستی می شود. علت این عدم تعادل می تواند فیزیولوژیک مثل بلوغ و یا کهولت سن بوده و یا در زمینه استفاده از برخی دارو ها همانند دارو هایی که ورزشکاران برای بدن سازی استفاده می کنند باشد.

 

ندرتا مشکلاتی همانند بیماری های تیروئید؛کبد و یا بیضه ها می تواند سبب ایجاد ژنیکوماستی شود. اگر ژنیکوماستی بعد از اصلاح شرایط و یا قطع دارو برطرف نشود ممکن است بسته به نظر بیمار نیاز  به جراحی سینه پیدا کند.

 

ژنیکوماستی در سن بلوغ شایع است که با زمان بهبود می یابد ولی در ۸ درصد پسرها باقی می ماند. ۶۲ درصد بیماران با ژنیکوماستی بزرگی سینه خفیف تا متوسط دارند ۶۴ درصد پسرهای با ژنیکوماستی چاق هستند. افرادی که چاق هستند ممکن است با کاهش وزن بهبود یابند ولی افرادی که بزرگی بافت گلاندولار واقعی دارند تغییری نمی کنند.

 

.